Årstema 2015

"“Hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg mit iblandt dem” (Matt 18,20)

Det løfte Jesus giver os i denne sætning, er fundamentet for vores fællesskab - det er en af årsagerne til, at vi har DUK. Når vi mødes udspringer de ting vi gør og det fællesskab vi har af kaldet fra Jesus til at være sammen i hans navn.

Dette årstema er en invitation til at tænke og bevidstgøre, hvad vi gør og hvorfor, vi gør det. Ofte har vi måske en tendens til at læne os op af gamle vaner og traditioner - bare gøre, som vi altid har gjort. Men som med alt andet så vender Jesu ord i evangeliet tingene på hovedet. Det katolske er ikke et ekstra krydderi som vi tilsætter vores fællesskab i form af en bøn eller et tema. Vi er katolikker og har et fællesskab, fordi Kristus har kaldet os til det. Det er årsagen til, at alt andet, vi foretager os, sker. Indholdet, aktiviteterne, arrangementerne og temaerne er krydderier. De sker på grund af hovedingrediensen - at vi er samlet i hans navn. 

Jesus giver os et løfte i denne sætning, han er altid til stede midt iblandt os. Det er ikke vores opgave at sørge for, at han er til stede i vores liv - det er han allerede, men det er vores opgave at blive bevidste om det og gøre vores bedste for, at den tilstedeværelse skinner igennem i vores liv og handling. 

Kasper Baadsgaard

 

Hvem er Fønix?

Nyheder

01.02.16

Mange deltagere på 1.kommunionsweekend øst

1.kommunionensweekend øst blev afholdt i den gamle spejderhytte ”Store Klaus” ved Stenløse. Det var en stor succes og lejren var helt fyldt med hele 63 deltagere og 15 ledere.[mere]


07.12.15

Ny hovedbestyrelse konstitueret

I lørdags d. 5. december havde den nye hovedbestyrelse sit første møde, hvor der valgtes formand, næstformand og forretningsudvalg[mere]


04.12.15

Få ledige pladser på nytårslejr

Hele 58 DUK'ere skal på nytårslejr i år. Der er derfor kun få ledige pladser[mere]


23.11.15

Vellykket årsmøde afsluttet

Hele 60 deltagere var med på DUKs årsmøde her i weekenden d. 20. - 22. november. Der blev vedtaget arbejdsprogram,budget for 2016 og valgt ny hovedbestyrelse.

[mere]


17.11.15

Sportslig maxi-Juniorweekend

MaJu weekend ’15 var en stor succes - lejren var fyldt, både af deltagere, glæde, sjov og spas og vigtigst af alt havde den vores tro i fokus.

[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 145

Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Næste >

Det er nemt at blive medlem af DUK.

Klik her for at udfylde en medlemsformular

DUK på Facebook
Støttet af