Årstema 2015

"“Hvor to eller tre er forsamlet i mit navn, dér er jeg mit iblandt dem” (Matt 18,20)

Det løfte Jesus giver os i denne sætning, er fundamentet for vores fællesskab - det er en af årsagerne til, at vi har DUK. Når vi mødes udspringer de ting vi gør og det fællesskab vi har af kaldet fra Jesus til at være sammen i hans navn.

Dette årstema er en invitation til at tænke og bevidstgøre, hvad vi gør og hvorfor, vi gør det. Ofte har vi måske en tendens til at læne os op af gamle vaner og traditioner - bare gøre, som vi altid har gjort. Men som med alt andet så vender Jesu ord i evangeliet tingene på hovedet. Det katolske er ikke et ekstra krydderi som vi tilsætter vores fællesskab i form af en bøn eller et tema. Vi er katolikker og har et fællesskab, fordi Kristus har kaldet os til det. Det er årsagen til, at alt andet, vi foretager os, sker. Indholdet, aktiviteterne, arrangementerne og temaerne er krydderier. De sker på grund af hovedingrediensen - at vi er samlet i hans navn. 

Jesus giver os et løfte i denne sætning, han er altid til stede midt iblandt os. Det er ikke vores opgave at sørge for, at han er til stede i vores liv - det er han allerede, men det er vores opgave at blive bevidste om det og gøre vores bedste for, at den tilstedeværelse skinner igennem i vores liv og handling. 

Kasper Baadsgaard

 

Hvem er Fønix?

Nyheder

06.10.15

Dejlig sensommer til DSD festival'15 vest i Horsens

Sct. Ibs skole dannede rammerne for DSD Festival i Vestdanmark, hvor 200 børn og unge fra hele Jylland og Fyn samledes.

Dagen begyndte med bøn og fællessang, hvorefter de godt 200 deltagere fordelte sig ud på aktiviteter.

[mere]


21.09.15

Vellykket DSD festival’15 øst på NSG

Der var god stemning og masser af aktivitet på DSD festival’15 øst på Niels Steensens Gymnasium lørdag d. 19. september. Godt vejr og super humør prægede de 125 børn og unge, der havde en dejlig oplevelse i det katolske fællesskabs navn.[mere]


16.09.15

Kære alle DUK'ere!

Nu hvor sommeren er ovre, nærmer vi os et efterår fyldt med nye aktiviteter med alle dem vi kender og hvor vi kan lære endnu flere mennesker at kende.

Det første der kommer til at ske er Den Største Dag Festival- både i København den 19/9 på Niels Steensens Gymnasium og i Horsens den 26/9 på Sankt Ibs Skole.

[mere]


02.09.15

DUK sakramentalweekender 2016

Nu kan datoerne for DUKs sakramentallejre i 2016 offentliggøres. I lighed med sidste år afholder DUK 4 regionale første kommunionsweekender og 3 regionale firmandweekender. Meld dig til - det bliver sjovt og lærerigt![mere]


01.09.15

Så er tilmeldingen til WYD'16 i Krakow åbnet!

WYD'16, Krakow

Salig er de barmhjertige for de skal møde barmhjertighed. Matt.: 5:7

Kom med på en pilgrimstur med 2 mio. pilgrimme, pave Frans og med troen i

centrum.

[mere]


Viser resultater 1 til 5 af 136

Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Næste >

Det er nemt at blive medlem af DUK.

Klik her for at udfylde en medlemsformular

DUK på Facebook
Støttet af